+36 (30) 278-2374 info@cinelike-film.com

KEDVES LÁTOGATÓ, ÜDVÖZÖLLEK AZ OLDALAMON!

Szerencsésnek érzem magam, mert a munkám egyben a hobbim is. Valójában tényleg egy hobbiból nőtte ki magát az, ahol tartok. A pályám kezdetén főleg jótékonysági célból készítettem kisfilmeket, többek között a Szent Ferenc Állatotthon Alapítvány részére, mivel magam is tőlük fogadtam örökbe mentett kutyáimat. Ebből a kissé komolytalannak hangzó kezdetből sokak biztatására, évről évre fejlődve és folyamatosan képezve magam jutottam el oda, hogy szerencsére ma már nagyon sokrétű felkérésnek tehetek eleget a filmkészítés területén.

Magánéletemet tekintve is szerencsés vagyok, mert négy gyermek édesanyjaként a forgatási időkön kívül a munka java részét az otthonomban kialakított saját stúdiómban tudom elvégezni, a számomra optimális időbeosztással. Ez azért fontos, mert így a munkám és a család abszolút összeegyeztethető.

A filmjeimet – melyeket a honlapomon, a Youtube és a Facebook csatornámon is megtekinthetsz – magam forgatom. A feladat típusától függően egyedül vagy stábbal dolgozom, de a filmek minden esetben az irányításom alatt készülnek. Ezen kívül a vágást, utómunkát is én csinálom, így egy személyben vagyok operatőr, rendező, vágó, hangmérnök stb… Természetesen a megfelelő, modern technikai felszereltséggel is rendelkezem, beleértve a 4k kamerákat, drónokat, illetve a felvétel minőségét javító segédberendezéseket, stabilizátorokat is.

Ha a film körülményei megkívánják, hogy több kamerával forgassunk, külön operatőri, hangmérnöki segítséggel is rendelkezem. Ezért fejezi ki jobban az a szó, hogy „filmes”, hogy mivel is foglalkozom valójában, mintha „videósnak” neveznének.